Menu Fermer

De buzz over de verdeling van steekproefmedicijnen in de praktijkomgeving

De buzz over de verdeling van steekproefmedicijnen in de praktijkomgeving

De juiste opslagruimte en verwijdering van geneesmiddelen is noodzakelijk om klanten, relatieve en verzorgers veilig te helpen. Alle medicijnen kunnen onveilig zijn als ze niet op de juiste manier worden opgeslagen, anders genomen zoals gerouteerd, indien genomen door de verkeerde persoon, of anderszins veilig zijn ontslagen. Veilige opslag van medicatie beveiligt zowel klanten als lid van het gezin tegen blessure.

Jaarlijks zijn ongeveer 60.000 kinderen het meest waarschijnlijk naar de noodkliniek omdat ze medicatie namen toen een volwassene niet keek. Wanneer het niet op de juiste manier is opgeslagen, werken medicijnen mogelijk niet of kunnen ze schadelijk zijn. Opslagtips voor veilige geneeskunde zijn onder meer: ​​volg opslaginstructies over medicijnflessen. Sommige medicijnen moeten uit het licht worden gekoeld of onderhouden.

Als u niet zeker weet, vraag de farmacoloog precies hoe de medicatie moet worden opgeslagen. Bewaar niet -afgedekte geneesmiddelen op een droge, geweldige locatie. Houd geen medicatie in de wasruimte. Natheid en ook warmte van douches, baden en wastafels kunnen medicijnen schaden. Geneesmiddelen werken mogelijk niet of kunnen schadelijk zijn. Refuge om medicijnen te behouden, zijn een http://uid.me/shane_ho kookgebiedkast ver van de gootsteen of oven of op een plank in een opbergruimte.

Handhaaf medicatie in een koelkastlade, of plaats het medicijn in een container om naburig voedsel te beschermen. Houd gekoelde geneesmiddelen op een constant temperatuurniveau. Plaats geen geneeskunde in of nabij de koelkast vriezer. Houd geen medicijnen in de deur van de koelkast omdat het temperatuurniveau kan veranderen wanneer de deur wordt geopend.

Opwinding over de veiligheid van de boerderij en het omgaan met agrichemicaliën

Het voertuig kan ook hot worden. Warmte kan medicijnen creëren om niet te functioneren of uiteindelijk schadelijk te zijn. Bewaar medicijnen in de originele, gelabelde containers. Meng nooit verschillende medicijnen in dezelfde fles. Als u gebruik maakt van een pillendoos of andere medicijncoördinator, moet u de originele, gelabelde medicijncontainers onderhouden. Het oorspronkelijke label kan helpen als er vragen zijn met betrekking tot de naam van de medicatie, dosis, vullingen of richtlijnen voor gewoon hoe het medicijn te nemen of op te slaan.

Altijd medicijnen weggelaten na elk gebruik. Laat geen medicatie op het aanrecht of in een zak of luiertas, zelfs als deze binnen een paar uur opnieuw moet worden aangeboden. Dit is specifiek essentieel als een medicijn een gevaarlijke geneeskunde of gereguleerde verbinding is. Het is noodzakelijk om medicijnen af ​​te schaffen wanneer ze niet meer nodig zijn of wanneer ze gevaarlijk kunnen zijn of anderszins functioneren.

Gooi deze meteen weg, omdat je niet de mogelijkheid hebt om de juiste dosis aan te bieden. Sommige medicijnen kunnen zelfs gevaarlijk zijn als ze worden verminderd of verbroken. Ze zijn beëindigd. Bekijk de vervaldatums op flessen voor geneeskunde. Verlopen medicijnen kunnen misschien niet meer functioneren, evenals de medicatie kunnen ook schadelijk zijn.

Gebruik geen medicijnen die daadwerkelijk van kleur zijn veranderd, uit elkaar vallen of een gloednieuwe of negatieve geur hebben. Gebruik geen vloeibare medicijnen die daadwerkelijk somber of gekleurd zijn geworden, daadwerkelijk zijn verdikt of getransformeerd in consistentie of hebben drijvende deeltjes. Ze zijn niet meer vereist. Behoud geen extra of ongewenste geneesmiddelen voor recept voor later gebruik.

Onderzoek dit rapport over het effect van vergrendelbakken en opleiding op veilige opslag van …

Voordat u een soort voorgeschreven medicatie gebruikt, is het belangrijk om te worden gezien en door een gezondheidszorgbedrijf te worden geïdentificeerd om het juiste type te garanderen en wordt ook de dosering van medicatie gegeven. Een paar eenvoudige acties kunnen helpen ervoor te zorgen dat medicijnen veilig worden verzorgd. Als u zich zorgen maakt over wanneer of hoe u https://pillen-pharm.com/oxytrol-kopen-online/ van medicijnen kunt ontdoen, vraag het dan aan uw farmacoloog.

Onderzoeksmedicijnen om deelnemers te studeren worden nauw geteld en gecontroleerd als onderdeel van het onderzoeksonderzoek. Volg deze acties om alle andere medicijnen weg te gooien die bestaan ​​uit pillen, vloeistoffen, druppels, vlekken, crèmes en ook inhalatoren:.

Sommige medicijnen hebben een speciale afhandeling nodig, omdat ze gevaarlijk (schadelijk) kunnen zijn voor de mensen die bieden. Dit is omdat sommige onderzoeken aantonen dat mensen die zorgen voor cliënten die deze unieke medicijnen gebruiken, bovendien aanpassingen kunnen hebben in de cellen van hun eigen lichaam. Deze wijzigingen kunnen worden voorkomen door bepaalde stappen te volgen.

Het gevaar van risico’s van het omgaan met percentages van deze onveilige geneesmiddelen is weinig, maar het is een goed idee om vrij te blijven van blootstelling als haalbaar. Hier zijn suggesties voor punten die u in huis kunt doen om directe blootstelling te beperken. Wegwerphanddeksels (afbeelding 1) verkrijgen ze bij uw regionale drogisterij of de landelijke Kid’s Hospital Homecare Store.

Enkele bekende vragen over veilige verwijdering van geneesmiddelen op recept.

Gebruik niet -herbruikbare handschoenen als u een soort schadelijke medicatie aanraakt. Maak geen gebruik van gebroken of doorboorde handdeksels. Gebruik wegwerp plastic medicijn mokken om een ​​tablet te verplaatsen van een medicijnfles. Gooi elke vorm van gebruik van handwarafdekkingen, jurken, medicatiemokken, orale spuiten of flessen weg in een tweeplare, duurzame vuilniszak.

Zorg ervoor dat u dit afval uit het bereik van huisdieren en kinderen houdt. Als u verwacht of probeert verwacht te worden, moet u niet omgaan met schadelijke medicijnen. Als u de belangrijkste verzorger bent, praat dan met uw verpleegkundige, arts of farmacoloog over risicovrije middelen om voor de cliënt te zorgen.