Menu Fermer

Betydningen af ​​lægemiddelinteraktioner i medicin … – Spørgsmål

Betydningen af ​​lægemiddelinteraktioner i medicin … – Spørgsmål

Ja, brug af HIV-medicin kan føre til både interaktion mellem lægemidler og interaktioner. Mad kan påvirke absorptionen af ​​nogle HIV -medicin og øge eller reducere koncentrationen af ​​medicinen i blodet. Afhængig af HIV -medicinen kan ændringen i koncentration være nyttig eller ødelæggende.

Nogle HIV -medicin kan tages med eller uden mad, da mad ikke påvirker deres absorption. Forhold, såsom nyresygdom, leversygdom og graviditet, kan påvirke, hvordan kroppen behandler HIV -medicin. Doseringen af ​​nogle HIV -medicin kan kræve at blive ændret i personer med særlige medicinske tilstande.

Der er flere chancer i dag end nogensinde før at finde ud af om dit helbred og at tage meget bedre pleje af dig selv. Det er ligeledes mere afgørende end nogensinde at forstå om de medicin, du tager. Hvis du tager adskillige forskellige medicin, se mere end en medicinsk professionel eller har visse sundhedsmæssige forhold, har du og dine medicinske fagfolk brug for at være opmærksomme på alle de medicin, du tager.

Interaktion med lægemiddel -lægemiddel – en oversigt ting at vide, før du får dette

Lægemiddelinteraktioner kan gøre dit lægemiddel mindre pålideligt, udløse uventede bivirkninger eller øge virkningen af ​​et bestemt lægemiddel. Nogle lægemiddelinteraktioner kan endda være skadelige for dig. At læse etiketten, når du bruger et recept- eller receptpligtigt lægemiddel og tager dig tid til at opdage om lægemiddelinteraktioner, kan være afgørende for dit helbred.

Lægemiddelinteraktioner falder under tre brede klassifikationer: finder sted, når to eller flere lægemidler reagerer med hinanden. Dette lægemiddel-lægemiddelinteraktion kan få dig til at opleve en uventede bivirkning. At blande et lægemiddel, du tager for at hjælpe dig.

Blanding af alkohol med nogle stoffer kan få dig til at føle dig træt eller trægte dine svar. Kan finde sted, når en eksisterende medicinsk tilstand sikrer, at narkotika potentielt skader. For eksempel, hvis du har hypertension, kan du opleve en uønsket reaktion, hvis du tager en nasal dekongestant. Over-the-counter (OTC) narkotikamærker består af info om komponenter, bruger, advarsler og instruktioner, der er vigtige for at læse og forstå.

Interaktionsmekanismer med lægemiddel-lægemidler kan være sjove for enhver

Yderligere kan narkotikamærker ændres, når helt nye detaljer genkendes. Derfor er det specifikt vigtigt at tjekke etiketten, når du bruger et lægemiddel. Listen «  » og «  » Områder: Navnet og mængden af ​​hver aktiv komponent Funktionen af ​​hver aktiv ingrediens «  » Sektionen af ​​etiketten: Informerer dig om, hvad lægemidlet bruges til assists, du opdager det bedste lægemiddel til dine særlige symptomer. «  » Sektion af etiketten giver afgørende lægemiddelinteraktion og forsigtighedsoplysninger, f.eks. Hvornår skal man tale med en medicinsk professionel eller farmaceut inden brug De medicinske tilstande, der kan gøre lægemidlet mindre pålideligt eller ikke sikkert under hvilke scenarier lægemidlet burde ikke bruges, hvornår For at holde op Oplysninger om specifikke aktive ingredienser, såsom natriumindhold,For personer med diætbegrænsninger eller allergier fortæller «  » -afdelingen af ​​etiketten dig: navnet på hver ikke-aktiv komponent (såsom farvestoffer, bindemidler og så videre) «  » «  » Onlineapotek netværk -afdelingen af ​​etiketten (hvis inkluderet) : Leverer telefonnumre for en kilde til at tackle bekymringer om produktet tale med din medicinske professionelle eller farmaceut om de stoffer, du tager.